Next-in-Thread Next Message

Question 3CCFEM656 w/Log files 

Forum: 3Com PCMCIA Ethernet Adapter Issues
Date: 2000, Feb 18
From: Alex Pearsall rebelpacket

Ok, Well, i tinkered around with some files, and messed with other things, in a futile attempt to get the card to work. Well, as you can guess, it was a no-go, and i royally messed up my system. So i started all over, re-installed mandrake 7.0 fresh, and added the latest pcmcia support. I popped the card in, it didnt work. So i got all the logs i thought would be nessecary. here they are:

/var/log/messages

Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel: cs: cb_alloc(bus 32): vendor 0x10b7, device 0x6560 
Feb  8 15:09:24 deadpixel cardmgr[369]: initializing socket 0
Feb  8 15:09:24 deadpixel cardmgr[369]: socket 0: 3Com 3CCFEM656B w/Winmodem
Feb  8 15:09:24 deadpixel cardmgr[369]: executing: 'insmod /lib/modules/2.2.14-15mdk/pcmcia/cb_enabler.o'
Feb  8 15:09:24 deadpixel cardmgr[369]: executing: 'insmod /lib/modules/2.2.14-15mdk/pcmcia/3c575_cb.o'
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel: 3c59x.c:v0.99L 5/28/99 Donald Becker http://cesdis.gsfc.nasa.gov/linux/drivers/vortex.html 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel: cs: cb_config(bus 32) 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel:   fn 0 bar 1: io 0x880-0x8ff 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel:   fn 0 bar 2: mem 0x60023000-0x6002307f 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel:   fn 0 bar 3: mem 0x60022000-0x6002207f 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel:   fn 1 bar 1: io 0x800-0x87f 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel:   fn 1 bar 2: mem 0x60021000-0x6002107f 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel:   fn 1 bar 3: mem 0x60020000-0x6002007f 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel:   fn 0 rom: mem 0x60000000-0x6001ffff 
Feb  8 15:09:24 deadpixel kernel: vortex_attach(bus 32, function 0, device 6560) 
Feb  8 15:09:25 deadpixel kernel: eth0: 3Com 3CCFE656 Cyclone CardBus at 0x880,  00:50:04:95:a5:95, IRQ 10 
Feb  8 15:09:25 deadpixel kernel: eth0: CardBus functions mapped 60022000->c287f000 
Feb  8 15:09:25 deadpixel kernel:   8K byte-wide RAM 5:3 Rx:Tx split, MII interface. 
Feb  8 15:09:25 deadpixel kernel:   MII transceiver found at address 0, status 7809. 
Feb  8 15:09:25 deadpixel kernel:   Enabling bus-master transmits and whole-frame receives. 
Feb  8 15:09:25 deadpixel cardmgr[369]: executing: './network start eth0'
Feb  8 15:09:40 deadpixel network: Bringing up device eth0 succeeded

Bootlog

Feb  8 15:08:23 deadpixel pcmcia: Starting PCMCIA services:
Feb  8 15:08:23 deadpixel pcmcia:  modules
Feb  8 15:08:24 deadpixel pcmcia:  cardmgr.
Feb  8 15:08:24 deadpixel pcmcia: /etc/rc.d/rc3.d/S45pcmcia: ./network: No such file or directory
Feb  8 15:08:24 deadpixel rc: Starting pcmcia succeeded

/var/run/stab

Socket 0: 3Com 3CCFEM656B w/Winmodem 0 network 3c575_cb 0 eth0 Socket 1: empty

My problem is that the network active link comes up on my hub, but the card wont broadcast or recive any traffic. To be completely through, i even took a picture of my card which i can include if need be.

-alex

Next-in-Thread Next Message

Add Message to: "3CCFEM656 w/Log files"

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10