Next-in-Thread Next Message

None More Specific Information 

Forum: 3Com PCMCIA Ethernet Adapter Issues
Re: Question Problems with 3CCE589ET (David Weir)
Re: None Need more specific information (David Hinds)
Date: 2000, Apr 05
From: David Weir <david@argon.demon.co.uk>

Sorry I was so vague :)

It's a Toshiba Satellite Pro 460CDX

(It's got a ToPIC95-B bridge, but since this shouldn't be
an issue - it's not a cardbus card I'm using - should it?)

The problems occur no matter when I insert the card (I've tried
countless permutations of ejecting and reinserting it)

The version that worked was 3.0.14. 

The versions that don't work are those included on Debian
Potato, Mandrake 7 and Redhat 6.2 installer boot images. This
log of it being mis-detected comes from 3.1.8 (I'm typing
this):

cardmgr[14]: watching 2 sockets
cs: IO port probe 0x1000-0x17ff: clean
cs: IO port probe 0x0100-0x04ff: excluding 0x220-0x22f 0x330-0x337 0x370-0x37f 0x388-0x38f 0x480-0x48f 0x4d0-0x4d7
cs: IO port probe 0x0a00-0x0aff: clean

cardmgr[14]: initialising socket 0
cs: memory probe 0x0d0000-0x0dffff: clean.
cardmgr[14]: socket 0: Anonymous Memory
cardmgr[14]: executing 'modprobe memory_cs.o'
memory_cs: mem0: unknown size

(It would be virtually impossible to compile my own version and
get it onto the laptop, since I'm doing a clean install and
need to install it off an NFS server)

If I've missed anything out, let me know.

David Weir

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 1 All Outline: 1 2 All

1. None Not a familiar problem; may be hard to work around by David Hinds, 2000, Apr 05
(_ Ok Working by David Weir, 2000, Apr 05

Add Message to: "More Specific Information"

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10