Next-in-Thread Next Message

Question installing a Quatech spp-100 pcmcia card with 3.1.14 on kernel 2.3.99pre8 

Forum: PCMCIA Installation and Configuration Issues
Date: 2000, Jul 11
From: fletch

I have a Quatech spp-100 parallel port card that I would like to use with ppdev user-drivers, but cannot get the pcmcia card services to work correctly. I am using pcmcia-cs-3.1.14 and kernel 2.3.99-pre8 with parport, parport_pc,ppdev made as modules (they are shown in /lib/modules/2.3.99-pre8/misc as parport.o parport_pc.o, ppdev.o). When I attempt to start pcmcia services I receive a high beep followed by a low beep. The cardctl ident shows the correct card "Quatech Spp-100 enhanced parallel port card." I did the make config,make all, and make install in the /usr/src/pcmcia-cs-3.1.14. But I did not see the parport_cs.o in /lib/modules/2.3.99-pre8/pcmcia.

Is there something else that I have missed to install this pcmcia card? Any help would be very much appreciated.

If anyone has or is using the Quatech spp-100 card in the 2.3 kernel, I would like any information about the installation and/or configuration of the card. Thanks

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 1 All Outline: 1 2 All

1. None That combo won't work, for now by David Hinds, 2000, Jul 11
(_ Question what combo will work with parport_cs driver by clfletch@spawar.navy.mil, 2000, Jul 16 (Moved)

Add Message to: "installing a Quatech spp-100 pcmcia card with 3.1.14 on kernel 2.3.99pre8"

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10