Next-in-Thread Next Message

None Upgrade done, but nothing different... 

Forum: PCMCIA Network Adapter Issues
Re: Question Hamlet FE1500 poor performance problem. (Alessandro De Salvo)
Re: None Need more detailed information (David Hinds)
Re: None More informations... (Alessandro De Salvo)
Re: None Syslog dump (Alessandro De Salvo)
Re: None Maybe a driver upgrade will help (David Hinds)
Date: 2000, Jul 21
From: Alessandro De Salvo desalvo

I tried to upgrade to the lastest pcmcia card services (version 3.1.19, although the cardmgr says 3.1.11!) released yesterday, but the result is always the same, i.e. low transfer rate. I tried also to upgrade my kernel, so now I use the 2.3.99-pre9, but nothing happened. Here I post the syslog dump:

Jul 21 16:04:16 ads kernel: Linux PCMCIA Card Services 3.1.11 
Jul 21 16:04:16 ads kernel:   options:  [pci] [cardbus] [pm] 
Jul 21 16:04:16 ads kernel: Intel PCIC probe:  
Jul 21 16:04:16 ads kernel:   Intel i82365sl DF ISA-to-PCMCIA at port 0x3e0 ofs 0x00, 2 sockets 
Jul 21 16:04:16 ads kernel:     host opts [0]: none 
Jul 21 16:04:16 ads kernel:     host opts [1]: none 
Jul 21 16:04:16 ads kernel:     ISA irqs (scanned) = 3,4,11 polling interval = 1000 ms 
Jul 21 16:04:16 ads cardmgr[751]: starting, version is 3.1.11
Jul 21 16:04:16 ads cardmgr[751]: watching 2 sockets
Jul 21 16:04:16 ads kernel: cs: IO port probe 0x1000-0x17ff: clean. 
Jul 21 16:04:16 ads kernel: cs: IO port probe 0x0100-0x04ff: excluding 0x378-0x37f 0x4d0-0x4d7 
Jul 21 16:04:17 ads cardmgr[751]: initializing socket 0
Jul 21 16:04:17 ads kernel: cs: memory probe 0x0d0000-0x0dffff: clean. 
Jul 21 16:04:17 ads cardmgr[751]: socket 0: Level One 10/100 Fast Ethernet
Jul 21 16:04:17 ads cardmgr[751]: executing: 'modprobe 8390'
Jul 21 16:04:17 ads cardmgr[751]: executing: 'modprobe pcnet_cs'
Jul 21 16:04:17 ads kernel: eth0: NE2000 (DL10019 rev 05): io 0x300, irq 11, hw_addr 00:E0:98:34:F0:0A

Jul 21 16:04:17 ads cardmgr[751]: executing: './network start eth0'
Jul 21 16:05:26 ads sysctl: net.ipv4.ip_forward = 0
Jul 21 16:05:26 ads sysctl: net.ipv4.conf.all.rp_filter = 1
Jul 21 16:05:26 ads sysctl: kernel.sysrq = 0
Jul 21 16:05:26 ads sysctl: error: 'net.ipv4.ip_always_defrag' is an unknown key
Jul 21 16:05:26 ads network: Setting network parameters succeeded
Jul 21 16:05:27 ads network: Bringing up interface lo succeeded
Jul 21 16:05:27 ads network: Bringing up interface eth0 succeeded

...and as usual the test_network script give normal results. ????? Any given help is welcome!!!

Alex

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 1 All Outline: 1 2 All

1. None Back to kernel 2.2.16-3. by Alessandro De Salvo, 2000, Jul 21
(_ None More syslog + other infos by Alessandro De Salvo, 2000, Jul 21
(_ None The problem appears to be only in RX by Alessandro De Salvo, 2000, Jul 24

Add Message to: "Upgrade done, but nothing different..."

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10