Next-in-Thread Next Message

None Hate to say it, but even Red Hat is having trouble with DHCP and PCMCIA 

Forum: PCMCIA Network Adapter Issues
Re: Question DHCP with PCMCIA (Christopher Keller)
Re: None Not sure if this is Caldera specific (David Hinds)
Date: 2000, Jan 17
From: Nathan Hartwell MageX

I just switched out my generic PCMCIA 10/100 card for a D-Link DFE-650TX card (something on the supported list). As it would turn out, I -still- can't get dhcpcd or pump to grab an IP. At least with pump, I see the messages where it gets an offer, but the offer is never accepted for one reason or another. With dhcpcd, it just seems to sit there like a bump on a log then finally times out. I had these same troubles with the previous card which is why I switched to this D-Link. I even went so far as to re-extract the pcmcia-cs v3.1.6 package and recompile (plus a fresh copy of 8390.c and 8390.h). I have not yet forced a specific IP as I am not wanting to have it set up this way to begin with. I am certain that the card will work fine once I manually set it's IP, however. Any help will be appreciated.

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 1 All Outline: 1 2 All

1. None Don't be so sure! by David Hinds, 2000, Jan 17
(_ None quite right....it wasn't a PCMCIA issue, but a DHCP issue by Nathan Hartwell, 2000, Jan 19

Add Message to: "Hate to say it, but even Red Hat is having trouble with DHCP and PCMCIA"

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10