Next-in-Thread Next Message

Question OvisLink LFS-PCM-32 not working unless in promiscous mode 

Forum: PCMCIA Network Adapter Issues
Date: 2000, Jun 13
From: Miguel mtavares

I've notice this strange behaviour when using the refered in the subject.

After inserting the device and cardmgr beeps twice, so I guess that it is being recognize, I canot ping to the outside of my computer. But, if I start a tcpdump (getting eth0 in promiscuous mode) then I'm able to ping, althoug the network connectiong doesn't seem very reliable.

This board is being identified as a tulip_cb, so my guess is that I'm probably missing some configuration parameters.

More information (that I hope can help): - The computer is a Toshiba 4070CDS - I'm using Suse 6.4 with the upgraded pcmcia package ('thou I wouldn't mind having to compile and install it myself).

		Best regards to all

				Miguel

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 0 All Outline: 2 3 All

None You may have to live with that for now

Re: Question OvisLink LFS-PCM-32 not working unless in promiscous mode (Miguel)
Date: 2000, Jun 14
From: David Hinds <dhinds@pcmcia.sourceforge.org>

The transceiver manipulation code in the tulip driver is quite arcane
and I'm afraid to mess with it.  I'm not surprised that there are
cards that are not handled correctly.

-- Dave
OvisLink LFS-PCM-32 not working unless in promiscous mode


Add Message to: "OvisLink LFS-PCM-32 not working unless in promiscous mode"

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10