Next-in-Thread Next Message

Question adaptec1480 scsi & RH6.2 

Forum: PCMCIA SCSI Host Adapter Issues
Date: 2000, Apr 03
From: matthias caraco caraco

after upgrading to RH6.2 my adaptec 1480 scsicard does not work anymore it used to work fine under RH6.1

here is a part of /var/log/messages:

Apr  3 11:41:02 localhost pcmcia: Starting PCMCIA services:
Apr  3 11:41:02 localhost pcmcia:  modules
Apr  3 11:41:02 localhost kernel: Linux PCMCIA Card Services 3.1.8 
Apr  3 11:41:02 localhost kernel:   kernel build: 2.2.14-5.0 #1 Tue Mar 7 21:07:39 EST 2000 
Apr  3 11:41:02 localhost kernel:   options:  [pci] [cardbus] [apm] 
Apr  3 11:41:02 localhost kernel: Intel PCIC probe:  
Apr  3 11:41:02 localhost kernel:   TI 1220 PCI-to-CardBus at bus 0 slot 4, mem 0x68000000, 2 sockets 
Apr  3 11:41:02 localhost kernel:     host opts [0]: [ring] [pwr save] [serial pci & irq] [no pci irq] [lat 64/176] [bus 32/34] 
Apr  3 11:41:02 localhost kernel:     host opts [1]: [ring] [pwr save] [serial pci & irq] [no pci irq] [lat 64/176] [bus 35/37] 
Apr  3 11:41:02 localhost kernel:     ISA irqs (scanned) = 3,4,9 polling interval = 1000 ms 
Apr  3 11:41:02 localhost pcmcia:  cardmgr.
Apr  3 11:41:02 localhost rc: Starting pcmcia succeeded
Apr  3 11:41:02 localhost cardmgr[273]: starting, version is 3.1.8
Apr  3 11:41:02 localhost kernel: cs: cb_alloc(bus 35): vendor 0x9004, device 0x6075 
Apr  3 11:41:03 localhost cardmgr[273]: watching 2 sockets
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: cs: IO port probe 0x1000-0x17ff: clean. 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: cs: IO port probe 0x0100-0x04ff: excluding 0x220-0x22f 0x320-0x327 0x378-0x37f 0x4d0-0x4d7 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: cs: IO port probe 0x0a00-0x0aff: clean. 
Apr  3 11:41:03 localhost cardmgr[273]: initializing socket 1
Apr  3 11:41:03 localhost cardmgr[273]: socket 1: Adaptec APA-1480 SCSI Host Adapter
Apr  3 11:41:03 localhost cardmgr[273]: executing: 'insmod /lib/modules/2.2.14-5.0/pcmcia/cb_enabler.o'
Apr  3 11:41:03 localhost cardmgr[273]: executing: 'insmod /lib/modules/2.2.14-5.0/pcmcia/apa1480_cb.o'
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: cs: cb_config(bus 35) 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel:   fn 0 bar 1: io 0xa00-0xaff 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel:   fn 0 bar 2: mem 0x60030000-0x60030fff 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel:   fn 0 rom: mem 0x60020000-0x6002ffff 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: apa1480_attach(bus 35, function 0) 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: aic7xxx: <Adaptec PCMCIA SCSI controller> at PCI 35/0/0 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: aic7xxx: I/O ports already in use, ignoring. 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: apa1480_cs: no SCSI devices found 
Apr  3 11:41:03 localhost kernel: scsi : 0 hosts. 
Apr  3 11:41:03 localhost cardmgr[273]: get dev info on socket 1 failed: No such device

any suggestions?

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 1 All Outline: 1 2 All

1. None An aic7xxx driver update broke the APA1480 by David Hinds, 2000, Apr 03
(_ Note SlimSCSI 1480 w/ Red Hat 6.2: I/O port conflict by Eric Smith, 2000, Jun 06
(_ None It is fixed in current drivers by David Hinds, 2000, Jun 06

Add Message to: "adaptec1480 scsi & RH6.2"

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10