Next-in-Thread Next Message

Question Weird docking problem w/Tecra 800 & Desk station V plus 

Forum: PCMCIA on Toshiba laptops
Date: 1999, Dec 23
From: Thomas Davis tadavis

Ok, the laptop & pcmcia card services work fine when not docked; when docked, it hangs immediately. (you get the first module loaded; after that, it's dead.)

Undocked:

00:0b.0 CardBus bridge: Toshiba America Info Systems ToPIC97 (rev 05)
        Subsystem: Unknown device 1179:060f
        Flags: bus master, slow devsel, latency 0
        Bus: primary=00, secondary=14, subordinate=14, sec-latency=0
        16-bit legacy interface ports at 0007

00:0b.1 CardBus bridge: Toshiba America Info Systems ToPIC97 (rev 05)
        Subsystem: Unknown device 1179:060f
        Flags: bus master, slow devsel, latency 0
        Bus: primary=00, secondary=15, subordinate=15, sec-latency=0
        16-bit legacy interface ports at 0007

Docked (these are _added_ to above):

01:04.0 CardBus bridge: Toshiba America Info Systems ToPIC95 (rev 87)
        Subsystem: Unknown device 1179:060a
        Flags: bus master, slow devsel, latency 0
        Bus: primary=01, secondary=12, subordinate=12, sec-latency=0
        16-bit legacy interface ports at 0007

01:04.1 CardBus bridge: Toshiba America Info Systems ToPIC95 (rev 87)
        Subsystem: Unknown device 1179:060a
        Flags: bus master, slow devsel, latency 0
        Bus: primary=01, secondary=13, subordinate=13, sec-latency=0
        16-bit legacy interface ports at 0007

Any suggestions?

ps. I'm loosing access to the laptop until jan 4; so no great rush on it

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 1 All Outline: 1 2 All

1. None Interrupt conflict, maybe by David Hinds, 1999, Dec 28

Add Message to: "Weird docking problem w/Tecra 800 & Desk station V plus"

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10