Next-in-Thread Next Message

None Same problem No Mac address 

Forum: PCMCIA Wireless Network Adapter Issues
Re: Sad Hardware address not showing-up with WaveLAN Turbo (oscar Rodriguez)
Date: 2000, Apr 26
From: Robert Jackson toyssan

I am running 2.2.14 and have upgraded my pcmcia to 3.1.13. The interface comes up, and I can assing an IP, put with the hardwared address of 00:00:00:00:00:00.

Apr 26 15:04:52 localhost cardmgr[5220]: initializing socket 0
Apr 26 15:04:52 localhost kernel: cs: memory probe 0xa0000000-0xa0ffffff: clean.
Apr 26 15:04:52 localhost cardmgr[5220]: socket 0: Lucent Technologies WaveLAN/IEEE Adapter
Apr 26 15:04:53 localhost cardmgr[5220]: executing: 'insmod /lib/modules/2.2.14-5.0/pcmcia/wvlan_cs.o'
Apr 26 15:04:53 localhost kernel: wvlan_cs: WaveLAN/IEEE PCMCIA driver v1.0.4
Apr 26 15:04:53 localhost kernel: wvlan_cs: (c) Andreas Neuhaus <andy@fasta.fh-dortmund.de>
Apr 26 15:04:53 localhost kernel: wvlan_cs: index 0x01: Vcc 5.0, irq 9, io0x0100-0x013f
Apr 26 15:04:53 localhost kernel: wvlan_cs: Registered netdevice wvlan0
Apr 26 15:04:53 localhost kernel: wvlan_cs: Initialization failed!
Apr 26 15:04:53 localhost cardmgr[5220]: executing: './network start wvlan0'

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 1 All Outline: 1 2 All

1. Question Was this solved? I've got something similar... by Bob Cook, 2000, Jul 28

Add Message to: "Same problem No Mac address"

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10