Next-in-Thread Next Message

Question ThinkPad 600 and Wavelan card 

Forum: PCMCIA Wireless Network Adapter Issues
Date: 2000, May 18
From: Jonathon Fletcher jonathon

Does anyone have any experience making a wavelan card work in an IBM ThinkPad 600.

I have things to the point of being able to receive data (I get arp request from the other side when I use tcpdump on the ThinkPad) - but it will not send.

I suspect this is just an irq/port problem - any suggestions what settings I should be using in /etc/pcmcia/config.opts ?

Jonathon

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 0 All Outline: 1 2 All

None That doesn't sound like a resource issue

Re: Question ThinkPad 600 and Wavelan card (Jonathon Fletcher)
Date: 2000, May 18
From: David Hinds <dhinds@pcmcia.sourceforge.org>

If you are receiving data, you almost certainly don't have an irq/port
problem.  You can check /proc/interrupts to see if the interrupt count
is incrementing for the Wavelan device; and "ifconfig" will show
whether the driver thinks that packets are being sent and received.
Are you sure your network settings are correct?

-- Dave
1. None Asus P3B-F and Ricoh RL5C475 - mixed irq ? by Jonathon Fletcher, 2000, May 19
(_ None Several PCI issues here by David Hinds, 2000, May 19
(_ None Re: Several PCI issues here by Jonathon Fletcher, 2000, May 19
(_ None Hmmm, I might be wrong about the wvlan_cs driver by David Hinds, 2000, May 19
ThinkPad 600 and Wavelan card


Members Subscribe No Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10
[ Edit This Forum ]