Next-in-Thread Next Message

Sad Me too! must be something with Omnibook 4150s... 

Forum: Xircom PCMCIA Ethernet Adapter Issues
Re: Sad RBEM56G-100BTX w/ RedHat Linux 6.2 (Mark Ambrose)
Date: 2000, May 15
From: Mauro Cicognini mcicogni

I have been having the same problem for some time, now. I was really glad the card worked out of the box, but I soon discovered the cold-boot problem which invariably hangs the machine no matter what I try.

I'm running a plain RedHat 6.2 system on the Omnibook 4150B, Pentium II 450, 128 MB RAM, 4GB HD partitioned to let Win98 coexist with Linux (1GB to Windows, 3GB to LINUX, and the hybernation partition, with LILO taking care of all boots)

I have not yet had a chance to upgrade PCMCIA; I meant to, but right now I'm starting to wonder if the issue couldn't be on how the Omnibook 4150 deals with PCI interrupts.

Unfortunately I obviously cannot look into interrupts when things don't work... :(

Does anyone have a clue?

Thanx in advance Mauro Cicognini

Next-in-Thread Next Message

Messages Inline: 1 All Outline: 1 2 All

1. Agree OmniBook 4150 problem ??? by Mark Ambrose, 2000, May 15
(_ None I don't think I quite understand the issue by David Hinds, 2000, May 15
(_ Feedback Tried diff'ing the messages, but no clues by Mauro Cicognini, 2000, May 16
(_ Feedback 4150B's flakier than 4150A's by Dave Worthy, 2000, Jun 14

Add Message to: "Me too! must be something with Omnibook 4150s..."

Members Subscribe Admin Mode Show Frames Help for HyperNews at pcmcia-cs.sourceforge.net 1.10